Безплатно преинсталиране на ORTOVOX 3+

ВАЖНО!!! ДО КЛИЕНТИТЕ НА OUTSIDER МАГАЗИН, ЗАКУПИЛИ ЛАВИНЕН УРЕД ORTOVOX 3+:

Уважаеми клиенти на Ortovox,

Като обратна връзка от нашите Академии за безопасност (SAFETY ACADEMY PARTNERS) установихме, че в някои редки случаи, е възможно смущение в излъчването на сигнала, което се появява при нашите лавинни уреди 3+, които работят със софтуерна версия 2.1. Това може да доведе до удължаване на процеса при търсене. Причината за това смущение е софтуерна грешка.

Не са известни инциденти, причинени от тази софтуерна грешка. Все пак, като предпазна мярка, за да се уверим, че нашите клиенти не са изложени на риск, Ortovox изтеглят всички лавинни уреди 3+, които работят под софтуер 2.1. Устройствата, които са засегнати от изтеглянето, повече не трябва да се използват, без да е направен update към версия 2.2.

Тази грешка, беше идентифицирана при задълбочени вътрешни тестове. Новият софтуер – 2.2 ще поправи тази грешка.

КОИ УСТРОЙСТВА СА ЗАСЕГНАТИ?

Това предварително изтегляне се отнася изключително и само за лавинни уреди ORTOVOX 3+, със софтуер 2.1 – без значение от цвета.

Устройства 3+, които работят със софтуер 1.0; 1.1; 2.0; 2.2, както и всички други лавинни уреди (S1+, S1, ZOOM) не са засегнати.

ИЗТЕГЛЯНЕТО Е БЕЗПЛАТНО

Нашите партньори ще инсталират новия софтуер 2.2 на Вашия уред и ще Ви го върнат възможно най-скоро.

Единственото, което трябва да направите, е да донесете закупения от Вас уред в OUTSIDER Магазин и в рамките на 1 месец ние ще Ви го върнем преинсталиран.

 

КАК ДА РАЗБЕРА С КАКВА ВЕРСИЯ СОФТУЕР РАБОТИ МОЯТ УРЕД 3+?

Натиснете бутона приемане/предаване (search/send) в позиция на предаване. За да работи, бутонът трябва да е натиснат надолу! Сега включете своя 3+. На дисплея ще се появи последователно, следната информация:

  • 10-цифрен сериен номер
  • Тестови екран
  • Оставащия капацитет батерия
  • ИНСТАЛИРАНА СОФТУЕРНА ВЕРСИЯ

Ако се появи 2.1: ВАШЕТО УСТРОЙСТВО Е ЗАСЕГНАТО ОТ ИЗТЕГЛЯНЕТО.

Ако се появи 1.1, 2.0 или 2.2: Вашето устройство НЕ Е засегнато.

Ако не се появи номер, това означава, че Вашето устройство работи със софтуерна версия 1. Това устройство не е засегнато.


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ:

Кои устройства са засегнати?

Това превантивно изземване се отнася изключително  и само за уредите ORTOVOX 3+, работещи с версия 2.1 на софтуера!
3+ устройствата, функциониращи със следния софтуер: 1.0, 1.1, 2.0, 2.2 – независимо от цвета – и всички останали устройства ORTOVOX (S1 +, S1, ZOOM) не са засегнати.

Как открихме грешката?

Лавинни предаватели преминават през 100% цялостен контрол на качеството и се тестват няколко пъти за функционалност преди разпределението.
Грешката е открита по време на интензивни тренировки от партньорите на ORTOVOX SAFETY ACADEMY. Грешката беше идентифицирана и поправена при последващи вътрешни тестове.

Какво ще се случи?

Ще бъде инсталирана новата версия 2.2 на софтуера. Устройството също така ще бъде проверено за изтичане на батерии, а корпусът и механичната функционалност на превключвателите също ще бъдат тествани.


Къде да го дадем за преинсталиране?

Донесете го в магазин OUTSIDER. Ще получите приемо-предавателен протокол и след като е готов, ще се свържем с Вас да го вземете отново от магазина ни.

Колко време ще отнеме?

Поради голямата бройка на устройствата, планираното време е 4 седмици. Уредите ще бъдат ъпдайтвани и връщани в реда в който са пристигнали.

 

3+ HOTLINE

Има създадена гореща линия за отговори на всички въпроси, които имате :

За европейски страни (на английски и немски)

Tel                       +49 (0)89 66674-215
E-Mail:                recall@ortovox.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.